Във фейсбук се появиха публикации, които показват кое е пострадалото

...
Във фейсбук се появиха публикации, които показват кое е пострадалото
Коментари Харесай

Това е Дебора, която бе рязана с макетен нож  



Във фейсбук се появиха изявления, които демонстрират кое е потърпевшото момиче и нейното име. Според Невена Иванова от фондация " Добротворци " това е Дебора Михайлова. Тя пропагандира хората във Варна да се съберат на шествие в поддръжка на 18-годишната госпожица.

" Ето го рязаното живо момиче от Стара Загора - Дебора, която сплоти цяла България! Утре, дружно, от 18ч. на площад " Независимост " във Варна да и дадем нашата поддръжка! ", написа Иванова във фейсбук.

Нейният пост, а и освен стартира да се споделя, а всички хора изричат своята съпричастност към потърпевшото момиче.

В края на предишния месец - юни Дебора е станала жертва на похищението от страна на някогашния ѝ към този момент другар - Георги Николаев Георгиев. Освен, че я е удрял, има строшен нос, той е остригал дългата ѝ коса и я е рязал с макетно ножче 21 пъти, в резултат на което са ѝ направени 400 шева, с цел да може раните да зараснат по-бързо.

След действието той е пуснат на независимост без мярка, защото лекарите са окачествили пострадванията като лека телесна щета. Момичето се затваря у дома и не беседва с никого до оня ден, когато нейната майка и близка вземат решение да опишат на цяла България и света за случилото се.

Като лавина цялото общество остро осъжда този нахален акт на свирепост и експанзия. След медийния и публичен напън причинителят е задържан за 72 часа, а момичето разпитано още веднъж. Действията на проверяващите се възобновяват, а цяло България става съпричастна.

В понеделник в доста градове на страната се провеждат мирни митинги с знак на поддръжка, които се стартират с един и същи час - 18:00 часа от правосъдните покои на съответните градове.

Ето какво пишат хората:

Дебора цяла България е с теб!

Дебора е от Стара Загора! Тя е единствено на 18 години и сплоти цяла България!

Приятели, да и дадем нашата поддръжка.

На 31. 07 от 18ч.

Пред Съдебна Палата Стара Загора..

Всички дружно за нашите деца!

Това е прелестната Дебора от Стара Загора! Тя е единствено на 18 години и сплоти цяла България зад себе си през последните часове Приятели, да и дадем нашата поддръжка. Всички ние сме на нейна страна. из фокус


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР