Вацке даде интервю за DPA по време на предсезонния лагер

...
Вацке даде интервю за DPA по време на предсезонния лагер
Коментари Харесай

Вацке: Всички искаме Байерн да не стане шампион, но той не е станал по-слаб

Вацке даде изявление за DPA по време на предсезонния лагер на отбора в Швейцария. Той сподели, че 10-кратните първенци от в действителност не са изгубили качество с продажбата на, тъй като са съумели да подпишат контракти с нападателя и със бранителя за 120 милиона евро (122 милиона долара).

Bayern Munich are the top favourite again for the Bundesliga title but Borussia Dortmund chief Hans-Joachim Watzke has pledged that his club will also try to mount another serious challenge.
— dpa news agency (@dpa_intl)
" е любимец 1 едно с тези попълнения. Трябва да можете да си позволите това, което Байерн направи във връзка с прехвърлянията до момента. Но това не е нищо ново. Това няма да преобърне финансовата мощност на та с главата надолу, а ще я усили в допълнение.,, ние - несъмнено, всички бихме желали Байерн да не стане първенец. Но не е наложително немската аудитория да изисква това от нас ", сподели Вацке.

" В даден миг от сезона би трябвало да имаме качеството, смелостта и шанса да нанесем удар. Но във всеки миг всичко може да се случи и различен клуб да станете първенец ", добави той. за последно завоюва купата през 2011 и 2012 година и се надява да стигне до нова след още едно второ място през миналия сезон. Тимът също по този начин е вложил доста в немските национали, и, само че заради продажбата на на Манчестър Сити Вацке сподели, че са похарчили единствено 15 милиона евро повече, в сравнение с са генерирали.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР