Вътрешночерепна мозъчнатравма е причина за смъртта на професора в ЮЗУМарио

...
Вътрешночерепна мозъчнатравма е причина за смъртта на професора в ЮЗУМарио
Коментари Харесай

Ексклузивно в Struma.com! Аутопсията приключи: Черепно-мозъчна травма -причина за смъртта на професор Марио Митов от ЮЗУ

Вътрешночерепна мозъчнатравма е причина за гибелта на професора в ЮЗУМарио Митов, това откри завършилата преди минути аутопсия, научи извънредно Struma.com. Според лекари сходна контузия се получава при рухване, при удар пряк, или в случай че нещо е паднало върху главата му.

Аутопсията продължи няколко часа,Снощи, след сигнал на близки, с искане за аутопсия, служителите на реда иззели натрупа на професора, подготвен за днешното опело, с цел да насрочат аутопсия. Според осведомени, гибелта му е открита от Спешен център и той е предаден на организация за образуване на погребението му.. Часове по-късно обаче негови близки са поискали да се направи аутопсията,за да се изключат всевъзможни подозрения, които се породили от неочакваната му гибел.

Какво се е случило, ще открива следствието на прокуратура и полиция. Припомняме, че професор Митов, учител по химия в университета издъхна ненадейно завчера. Смъртта му потресе всички, които го познават. Коментарите в града бяха,че е умрял ненадейно, ноофициално никой не сподели каква е повода за гибелта му. Полиция и прокуратура ще откриват къде е бил професор Митов часове преди да издъхне и от какво е тази черепна контузия. Започва следствие.

П. Петрова

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР