Вътрешният министър е министър на България, не на ГЕРБ. Това

...
Вътрешният министър е министър на България, не на ГЕРБ. Това
Коментари Харесай

Борисов: Вътрешният министър е министър на България, а не на ГЕРБ! Чий е министърът на електронното управление или чий е този на спорта, където ги хванаха с маса пари?

" Вътрешният министър е министър на България, не на ГЕРБ ". Това сподели пред публицисти в коридорите на Народното събрание водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.
 
" Чий е министърът на електронното ръководство или чий е този на спорта, където ги хванаха с маса пари? ", попита Борисов. " Вътрешният министър е министър на България. Аз не съм преговарял с него за министър. Преговаря господин Петков ", акцентира той. 
 
И добави: " Ние, за разлика от Денков, не считаме, че министрите са партийни, че квоти и каквото и да било би трябвало да извършват повелите на някоя партия. Те са някакви, до момента в който Народното събрание не ги излъчи, тогава стават министри на цяла България ".  
 
Припомняме, че преди дни съпредседателят на " Продължаваме промянатата " Кирил Петков съобщи, че министърът на вътрешните работи е към ГЕРБ. " Трябва да си кажем почтено, че министърът на Министерство на вътрешните работи е към тях, макар че настояват, че те нямат никакви министри ", уточни Петков. 
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР