Вътрешният министър Бойко Рашков отговори на главния прокурор Иван Гешев,

...
Вътрешният министър Бойко Рашков отговори на главния прокурор Иван Гешев,
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Нека главният прокурор каже дали той не е излъгал

Вътрешният министър Бойко Рашков отговори на основния прокурор Иван Гешев, който тази заран го упрекна, че има нерегламентиран достъп до документи или че те не са същински

„ Мисля, че е редно основният прокурор от своята позиция да бъде по този начин добър, откакто сутринта твърдеше в пространството, че министърът на вътрешните работи не споделя истината, в този момент да опровергае личните си думи, тъй като към този момент има публично изказване от Специализираната прокуратура, че фактически има формирано досъдебно произвеждане против министър “.

Това съобщи вътрешният министър Бойко Рашков в ефира на в отговор на основния прокурор Иван Гешев, който тази заран го упрекна, че има нерегламентиран достъп до документи или че те не са същински.

„ Нека основният прокурор каже дали той не е излъгал. Това би било извънредно честно като постъпка от негова страна “, прикани Рашков.

Що се отнася до това по какъв начин се е снабдил с документите той съобщи, че го е направил "по напълно легален метод, с цел да опровергае неговите неистини, че такова произвеждане няма “.

„ За това произвеждане Иван Гешев е употребявал колежката Паличева от ВКП, която на 15 март е изпратила материалите на Специализираната прокуратура. Изглежда оплакващият се на основния прокурор – Георги Самуилов, е в доста тесни връзки с него “, разяснява още Рашков.

„ На 15 март са изпратени материалите и незабавно е формирано досъдебно произвеждане – скорост, с която не може да се похвали образуването на нито едно досъдебно произвеждане, в това число за откраднатите пари от Автомагистрала „ Хемус “, съобщи вътрешният министър.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР