Вътрешният министър Бойко Рашков напуска МВР, за да оглави КПКОНПИ.

...
Вътрешният министър Бойко Рашков напуска МВР, за да оглави КПКОНПИ.
Коментари Харесай

МЪЛНИЯ: Бойко Рашков става шеф на КПКОНПИ

Вътрешният министър Бойко Рашков напуща Министерство на вътрешните работи, с цел да оглави КПКОНПИ. Това разгласи министър председателят Кирил Петков преди минути.

" Обещанията да реформираме КПКОНПИ ще се случат. Бойко Рашков ще бъде отпред на тази организация, с цел да можем да променим България ", сподели Петков.

Досега вътрешният министър не можел да заеме поста, за което упорствали от Политическа партия, тъй като от Има Такъв Народ били срещу кандидатурата му.

Има Такъв Народ споделиха, че желаят в КПКОНПИ да има ръб от 4 индивида, които да поставят несъгласие, в случай че комисията проверява " хора, които от тяхна позиция не са верните хора ", изясни министър председателят.

" Едно от огромните обещания на обединението беше да реформираме КПКОНПИ. Вече 6 месеца тя се ръководи от заместника на Цацаров - концепцията ни беше да сложим човек с добра известност в битката с корупцията ", сподели още Петков.

" Вече 6 месеца се бавим със закона за КПКОНПИ. Не били съгласни, не били подготвени, трябвало да се разисква. Ето за какво няма да обсъждаме повече! Още на следващия ден внасяме Закона за КПКОНПИ. Днес е денят на водораздела ", безапелационен беше министър-председателят.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР