Вътрешният министър Бойко Рашков е издал заповед за назначаването на

...
Вътрешният министър Бойко Рашков е издал заповед за назначаването на
Коментари Харесай

Бойко Рашков назначи нов шеф на СДВР

Вътрешният министър Бойко Рашков е издал заповед за назначението на старши комисар Калоян Милтенов за директор на Столичната дирекция на вътрешните работи. Милтенов е бил показан през днешния ден пред състава на дирекцията от и.д. основен секретар на Министерство на вътрешните работи гл. комисар Стоян Темелакиев, оповестяват от Министерство на вътрешните работи. 

Ст. комисар Милтенов стартира работа като шпионин в системата на Министерство на вътрешните работи през 1999 година В идващите години заема поредно управителни длъжности в системата - шеф на група и шеф на бранш „ Икономическа полиция “ в Първо районно управление (на МВР), шеф на бранш в отдел „ Противодействие на икономическата престъпност “ – Столична дирекция на вътрешните работи, заместник-началник, по-късно и шеф на Трето районно управление (на МВР) в София, шеф на Първо районно управление (на МВР) в София. От 14 октомври 2019 година е назначен за шеф на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Ямбол, а година по-късно – за зам.-началник на отдел „ Икономическа полиция “ в ГДНП. Награждаван е неведнъж за професионалната си работа.

Досегашният шеф на Столична дирекция на вътрешните работи ст. комисар Антон Златанов, който размени на поста Георги Хаджиев при започване на май, е преназначен на служба зам.-директор на Столична дирекция на вътрешните работи. 

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР