Вътрешна омраза или интернализирана трансфобия - така активистите Галина Лачева

...
Вътрешна омраза или интернализирана трансфобия - така активистите Галина Лачева
Коментари Харесай

Мразят ли транс хората небинарните? Случаят "Мелиса" и вътрешната омраза

Вътрешна ненавист или интернализирана трансфобия - по този начин деятелите Галина Лачева и Васил Василев дефинираха изказванието на Тихомир Рангелов, че небинарните хора са " психологично заболели ". 

Повод за този коментар бе определение на Тихомир, който по това време беше към момента Мелиса, пред Vbox7. Тогава той съобщи пред нашите камери, че счита небинарните хора за " душевен заболели ". 

Виж още: Ще ги поканите ли на среща? Секси мацки, които в действителност са родени... мъже 

Всъщност по думите на Васил и Галина става въпрос за интернализирана трансфобия - самият Тихомир е бил в спор със протичащото се в него. " Тихомир и Мелиса са двете страни на една жива монета ", разясниха те. 

По думите на двамата във видеото с Тихомир се основава усещане, че сред транс и небинарните хора има злост - нещо, което не е по този начин. Нещо повече - Васил Василев прочете декларация от името Транс Мисия и Transgender Bulgaria, в която твърдят, че транс хората не просто не изпитват ненавист към небинарните, а ги поддържат. 

Виж още: Внимание! Мъже на високи токчета: Top 5 на най-големите мил кралици сега

Във видеото нагоре Галина и Васил обясниха и какво в действителност е небинарност, трансджендър, както и небинарна джендър еднаквост.

Изображение: Vbox7
https://www.instagram.com/tihomir_rangelov1/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР