Вастрологията зодиакалните знаци се разделят на четири стихии – огън,

...
Вастрологията зодиакалните знаци се разделят на четири стихии – огън,
Коментари Харесай

Кои са огнените зодии и най-характерните им черти

Вастрологията зодиакалните знаци се разделят на четири стихии – огън, земя, въздух и вода. Смята се, че представителите на избраните зодии във всяка една група си наподобяват по доста неща.

В тази публикация ще насочим вниманието си към огнените зодии, ще забележим кои са те и какво е общото сред тях.

Към групата на избухливите и импулсивни хора принадлежат Овен, Лъв и Стрелец. Огнените знаци на зодиака са доста самостоятелни и енергични. Те обичат да бъдат водачи и нормално заобикалят да поддържат връзка с хора, които се пробват да им дават насоки. Тези хора са извънредно виновни и арогантни.

Овен (21 март - 20 април)

Може би това е най-огненият знак на зодиака: избухливи, горещи и темпераментни. Те са родени да бъдат водачи. В любовните връзки Овните обичат да поемат самодейността и сами да управляват обстановката, само че зад голямото им самочувствие се крие бездънен боязън от отменяне.

Мъжете Овен са доста директни. Като сътрудници са пъклен грижовни, само че не ги бива в разчитането на секрети сигнали, на тях нещата би трябвало да им се кажат непосредствено.

Жена, родена под този огнен знак, е буйна, секси и с ярка харизма. По душа тя е сантиментална и леко наивна.
Импулсивният и твърдоглав Овен се усеща най-добре в компанията на Близнаци, Водолей и Стрелец, а с останалите знаци ще би трябвало да търси общ език и да прави взаимни отстъпки.

Лъв (23 юли - 21 август)

Представителите на тази зодия са непоколебими в своите вярвания, каквото и да се случва. Лъвовете нормално са доста горди и егоистични. Те горят от пристрастеност към живота, виждат се като крале на джунглата и имат вяра, че са способни на всичко, стига да го желаят задоволително. Този огнен знак на зодиака обича да бъде център на внимание и жадува за хвалба.

Мъжете, родени под знака на Лъв, в никакъв случай не остават незабелязани. Те знаят по какъв начин да очароват хората и се радват на непрестанни похвали и внимание.

Лъвиците са дами със ужасно огромно самочувствие, само че зад прекомерната им самонадеяност се крие дълбока потребност от утвърждението на останалите.

Ако приказваме за идеалната половинка за Лъв, то най-подходящи сътрудници биха били Везни и Близнаци.

Стрелец (24 ноември - 22 декември)

Стрелците са хора, изпълнени с неистова потребност да изживеят живота си на цялостни обороти. В тях се крие невероятна пристрастеност и жадност за динамичност. Не обичат да стоят на едно място и ненавиждат да не се случва нищо ново в персонален и професионален проект. Щастливи са само, когато знаят, че имат цели за реализиране и ги чака нещо ново. Обичат конкуренцията, тъй като им дава тласък.

Мъжете от този знак са извънредно свободолюбиви и не разрешават на никой и нищо да им постави окови. Страхотни купонджии са и знаят по какъв начин да бъдат душата на компанията.

От своя страна дамите, родени под знака на Стрелец, са безкрайни мечтателки. Много са сладкодумни и чаровни, постоянно знаят по какъв начин да впечатлят един мъж, стига да желаят.

Огнените и въздушните знаци са подобаващи сътрудници за Стрелец. В опитите за връзка с Лъв и Овен е допустимо да се появи спор за превъзходство, само че той би могъл да бъде преодолян.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР