Васко Кръпката коментира скандалното гласуване на журито ни в Евровизия,

...
Васко Кръпката коментира скандалното гласуване на журито ни в Евровизия,
Коментари Харесай

Васко Кръпката: Управлението у нас си харесва Русия, а хората – западния и цивилизования свят

Васко Кръпката разяснява скандалното гласоподаване на журито ни в " Евровизия ", което не даде гласове за Украйна. Музикантът е безапелационен, че в Българска национална телевизия има задоволително сътрудници на някогашната Държавна сигурност и музиканти с носталгия по соца, с цел да свършат дадат сходна " оценка ". 

" Естрадни поп хора, които си бленуват за връщането на социализма, даваха оценки от името на страната ни на " Евровизия “. Те са привикнали Държавно обединяване " Музика " да се грижи за тях, а партията непрекъснато да им урежда концерти. Това са музиканти с носталгия по социализма. Самото въодушевление в Българска национална телевизия е много проруско. В държавната телевизия има и доста ченгета, само че на мен ми хареса, че феновете са дали своят вот за Украйна, което е една дребна картинка на цялата ни обстановка в страната. Управлението у нас си харесва Русия, а хората – западния и цивилизования свят ", съобщи блусарят пред уеб страницата " Faktor.bg ". 

" Аз си изкарвам хляба със свирене и съм бил на десетки фестивали. Този конкурс въобще не ме касае. Това е някакъв различен, кичозен свят, за който не съм способен да разясня. Единственият ми хубав и сантиментален спомен от " Евровизия “ са АББА, само че тогава аз слушах " Лед Цепелин “ и " Пинк Флойд “. Не съм склонен обаче с мненията, че българската ария тази година е глупава или старомодна. Тя беше за мен един добър рокендрол, на който мястото не му е там на фона на разните бози, които се показаха. Ченгетата са на всички места. Те са като една паяжина и до ден сегашен имат доста огромно въздействие, както в страната, по този начин и в медиите. Видях кои са членовете на журито, само че не ги познавам, тъй като нямам нищо общо със соцестрадата. Днес кичът е препълнен в " Евровизия “ и не проследявам този фестивал “, сподели още Кръпката.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР