Василена Гръбчева и Антон Хекимян отново се събират, само че

...
Василена Гръбчева и Антон Хекимян отново се събират, само че
Коментари Харесай

Хекимян се събра с бившата си - slava.bg


Василена Гръбчева и Антон Хекимян още веднъж се събират, единствено че не в живота, а в работата си.

Бившите влюбени към този момент няма да разделят общо жилище, само че ще разделят една и съща редакция – тази на Би Ти Ви. Гръбчева, която сега е в майчинство, най-вероятно няма да се върне на работа в Нова, където се трудеше до края на предходната година, а ще се трансферира непосредствено при конкуренцията.

Човекът, който е уредил работа на русокосата кореспондентка в нюзрума на Би Ти Ви, е основната редакторка на настоящите излъчвания там Валя Гиздарска. Тя е шефка на водещия на утринния блок – Антон Хекимян. Работила е с Василена преди години в Нова тв и двете до ден сегашен са в идеални връзки, настояват осведомени. Ето за какво Гръбчева е получила от Валя предложение след майчинството си непосредствено да се реалокира в Би Ти Ви, вместо да се връща в Нова, където към този момент не са ѝ останали доста близки сътрудници.

Най-гледаната частна телевизия била работно място, за което Гръбчева от години мечтаела, тъй че незабавно приела офертата. Фактът, че ще работи един до друг с някогашния си обичан – Антон Хекимян, не я тормозил, защото връзката им от дълго време е история, а настоящият мъж до нея не ревнува от водещия, от който е отмъкнал русокоската. Как арменецът приема шанса да се среща всеки ден с дамата, разрушила сърцето му? От това нито тя, нито шефката му се интересуват.

В Би Ти Ви към този момент чакат и други две дами от Нова. Това са поставените предходната седмица в „ престой” Мирослава Иванова, която до неотдавна водеше утринното уикенд предаване „ Събуди се”, и нейната продуцентка Станимира Иванова. Водещата е другарка на Валя Гиздарска повече от 20 години и досега са се движили в комплект на всичките си работни места. Двете се сближават още през 90-те години на предишния век, когато работят дружно в Канал 3. Мира е кореспондентка там, която по-късно става водеща на новините, а Валя е нейна редакторка. По-късно Гиздарска се трансферира в екипа на „ Здравей, България” в Нова при тогавашния водещ Милен Цветкова, който този Великден почина, блъснат от дрогиран водач на кръстовище в София. Валя взима със себе си и Мирослава. Ако последната бъде публично съкратена от Нова, както се чака до дни, сюжетът ще се повтори, единствено че в Би Ти Ви. Този път в него ще бъде включена и продуцентката Станимира Иванова, която също много време е работила под управлението на Гиздарска.

Гиздарска не за първи път избавя Мира Иванова от безработица.

Преди време тя ѝ оказва помощ да се реалокира от „ Здравей, България” в обзорно предаване на Иван Гарелов в Нова, основано по модела на „ Панорама” в Българска национална телевизия. То обаче остава в ефир доста малко, а след прекъсването му Иванова се записва в Бюрото по труда. Валя впряга всичките си връзки, с цел да върне приятелката си в Нова. Сега прави същото, с цел да я прибере в Би Ти Ви, камо че съпроводена от най-хубавите си приятелки в работата – Станимира и Василена.

Засега няма информация какво ще стане с другите две сложени в „ престой” лица от „ Събуди се” – Галя Щърбева и Мария Йотова, написа Уикенд.
Normal 0 21 false false false BG X-NONE X-NONE /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name: " Table Normal " ; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-parent: " " ; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:8.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:107%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family: " Calibri ",sans-serif; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-fareast-language:EN-US;}
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР