Дейвид Камерън предупреди, че светът е по-опасен, нестабилен и конфронтационен“,

...
Дейвид Камерън предупреди, че светът е по-опасен, нестабилен и конфронтационен“,
Коментари Харесай

Дейвид Камерън отправя ужасно предупреждение за Русия, Китай и Северна Корея, докато напада европейските лидери

Дейвид Камерън предизвести, че светът е по-„ рисков, неустойчив и конфронтационен “, в сравнение с е бил от генерации, когато насочи предизвестие над Русия, Китай, Северна Корея и Иран.

Външният министър сподели, че четирите страни работят дружно, с цел да подкопаят международния ред - като сподели в огромна тирада, че западните страни би трябвало да покажат " кураж ". Той сподели: " Ако се поколебаем, нашите съперници ще напишат нашето бъдеще за нас. Така че би трябвало да покажем храброст. "

Лорд Камерън атакува европейските държавни управления, които не са нараснали разноските за защита в светлината на новите рискове. Той сподели: „ Нациите, които са най-близо до Русия, виждат какво се случва в Украйна и се чудят дали те ще бъдат идващите. А близо до Европа бушува война в Близкия изток, до момента в който Израел се пази и се пробва да върне заложниците вкъщи. Невинни жители в Газа ще издържи на рецесия, която единствено ще се утежни, в случай че помощта не може да доближи безвредно до тях, до момента в който в Африка има минимум 1...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР