Васил Василев – Зуека не разчита само на вдъхновението, когато

...
Васил Василев – Зуека не разчита само на вдъхновението, когато
Коментари Харесай

Браво на Зуека! Постигна изумителен успех в Испания и се сни...

Васил Василев – Зуека не разчита единствено на вдъхновението, когато застава пред платното.

Бившият водещ, който тъкмо преди две години разгласи, че напуща България и ще се прехранва като художник, е получил поръчка за картина с точни размери – метър и петдесет на метър и двадесет. Платното е високо съвсем колкото някогашния водещ, който на растеж е метър и шестдесет.

За дребничкия артист обаче огромната картина е по-скоро предизвикателство, а не проблем, и той бързо нанася сини цветове по нея, очевидно с цел да я трансформира в морско дъно или безбрежно небе. Снимката, с която се похвали някогашният екранен сътрудник на Димитър Рачков, разкрива и част от ателието на художника, в което той прекарва по през целия ден, написа Hotnews.bg.
 
То е цялостно с бои, а на почетно място стои радиоприемник. Едва ли обаче Зуека слуша български вести, тъй като от дълго време разгласи, че не се интересува от политика, а единствено от изкуство. След като с месеци кри, че се е трансферирал да живее в Испания, артистът най-накрая се появи от страната, освен това пред монумент на своя обичан воин Дон Кихот. Първата му независима галерия, открита в Пловдив, беше със заглавие: „ Дон Кихот – това съм аз “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР