Васил Терзиев ще стане министър-председател на България!Това обяви сензационно пред

...
Васил Терзиев ще стане министър-председател на България!Това обяви сензационно пред
Коментари Харесай

Ясновидецът Божидар Караджов: Васил Терзиев ще стане премиер, идат предсрочни избори

Васил Терзиев ще стане министър-председател на България!

Това разгласи сензационно пред " " международно приетият ясновидец Божидар Караджов, който при започване на 2014 година разкри за бъдещите тогава проблеми сред Русия и Украйна и отцепването на Крим, както и доста други значими събития за света и страната ни.

" Категорично мога да кажа, че Васил Терзиев има бъдеще в политиката на национално равнище. Сега на власт несъмнено идват новите лица, които ще сменят старите. Бъдещето на Терзиев е ясно ", разкри пророкът. По негови думи новоизбраният кмет на София ще ръководи и ще реализира болшинство в общинския съвет в околните три седмици.

" Това, което виждам, е, че хората са толкоз наплашени и чакат, че когато дойдат новите " демони " в политиката, ще ограбят всичко. Но дръзвам да настоявам, че това няма да се случи ", споделя Божидар.
 Караджов е удовлетворен от локалните избори Божидар Караджов. Снимка: Фейсбук/Личен профил
Според Караджов жителите на София могат да разчитат, че ще имат кмет, който ще извърши уговорките си към всички, и няма да ги дели на сини, червени и зелени.

" Терзиев ще извърши към 60% от обещанията си, което по никакъв начин не е малко. Виждам, че ще има нови детски градини, разширение на метрото, както и нови станции, които бързо ще бъдат стартирани и приключени ", уверен е ясновидецът.

За сметка на това бъдещето на Ваня Григорова е радикално друго от това на Терзиев.

" Григорова няма да стане ръководител на Българска социалистическа партия. Това, което виждам, е, че тя има бъдеще в политиката, само че чак след към три години ", уверен е Караджов.

Според пророка брюнетката на този стадий ще се отдръпне от политиката.

" Очакват ни предварителни избори, само че съм сигурен, че Ваня Григорова няма да се намеси там. Виждам, че в този момент ще има интервал на оттегляне, само че след три години ще се завърне и ще взе участие в развиването на лява партия, само че сигурно няма да е Българска социалистическа партия ", споделя Божидар, който съпоставя бъдещето на Григорова с предишното на Мая Манолова, когато отхвърля да бъде омбудсман.

" За страдание, инерцията, която Григорова е набрала в този момент, няма да успее да я оползотвори след три години, когато се завърне ", сигурен е пророкът.

Антон Хекимян няма бъдеще в политиката като лице на България.

" Това, което се вижда при някогашния ефирен водещ, е доста забавно, тъй като несъмнено не е в страната ни. Сега е ясно, че получава позиция като общински консултант, само че позицията, която ще заеме следващата година, е обвързвана с европейските избори ", не е сюрпризиран Караджов. По негови думи бъдещето на Хекимян е предначертано като това на Елена Йончева и ще се реалокира в Европа.

" Със сигурност няма да се завърне в остарялото си занятие на публицист най-малко в околните 5-6 години. Виждам, че ще заживее щастливо в Белгия като евродепутат и ще е доста удовлетворен от заплатата, която взима ", разкрива ясновидецът.

Бъдещето на София е ясно, а жителите ще останат доста удовлетворени от избора си. Ситуацията ще е същата и за Пловдив, Бургас и Стара Загора.

" Хората в Бургас и Стара Загора не изненадаха с избора си за кмет. Димитър Николов и Живко Тодоров са мажоритарни фигури. В околните четири години те ще съумеят да реализират, даже по-добри резултати от предстоящите. Няма да неистина, ще им се наложи да поработят крепко, с цел да запазят вярата у хората, които са дали своят вот за тях, само че ще се оправят чудесно ", уверен е Божидар.

Според пророка бомбата на локалните избори тази година беше хвърлена в Пловдив.

" Костадин Димитров беше два пъти кмет на регион " Тракия ". Никой не го броеше за балотаж, а камо ли да стане кмет на Пловдив ", шокиран е даже Караджов.

Въпреки това по думи на ясновидеца Градът под тепетата ще реализира доста положителни резултати и ще догони развиването си, което изостава в последните години.

" Още в края на 2024 година следва стремително довеждане докрай на новите планове за града ", заключава пред вестника международно приетият оракул.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР