Васил Найденов, Владимир Ампов – Графа и музикалната група Next

...
Васил Найденов, Владимир Ампов – Графа и музикалната група Next
Коментари Харесай

Васил Найденов и Графа се качват на една сцена за One Love Tour 2018

Васил Найденов, Владимир Ампов – Графа и музикалната група Next Time се качват на една сцена, а повода - турнето One Love Tour 2018. Тази година България и Македония още веднъж се сплотяват в едно неповторимо музикално преживяване, с цел да покажат най-хубавото от музикалната сцена в двете страни.
Продуценти от българска страна Андрей Арнаудов и Иван Христов, като Андрей споделя, че с общи старания, тъкмо преди една година се е сбъднала фантазията му за взаимен план сред България и Македония. Турнето, което основават в името на любовта към изкуството, към музиката, която има силата да сплотява и събаря граници, даже и държавните.
One Love Tour 2017г. мина през две страни, продължи 5 месеца, в 8 града и хиляди почитатели се събраха, с цел да потвърдят, че няма нищо по-докосващо и по-въздействащо от нейно величество музиката. Чрез музиката на две прилежащи, близки страни, с доста сходни езици, доказваха на всички, че любовта сплотява! България и Македония пяха за първи път дружно в един темп и на един език, езикът на любовта.

Тази година мащаба на турнето се уголемява и One Love Tour ще е фестивал. Ще е изцяло безвъзмезден и със свободен достъп. Дванадесет часова богата стратегия, включваща разнообразни стилове музика, фолклор, детски спектакъл и вокални групи, известни реализатори от двете страни, stand up комици и кулинарни презентации. Водени от концепцията да възродят и запазят традициите, по време на фестивала, в градовете в България, ще бъде построена " Улица на занаятите ". На нея посетителите ще могат да се срещнат с античните ни и пъстри занаяти.

Фестивалът One Love Tour започва на 16 юни в Скопие, на 30 юни е в София, на 21 юли – гр.Банско, 28 юли – гр.Варна, 11 август – гр.Струмица, 07 септември – гр.Кавадарци, 08 септември – гр.Русе и приключва на 05 октомври за празника на града в Стара Загора. Старта на фестивала, на 16 юни, в Скопие е в границите на събитията, част от Европредседателството на България и с партньорството на Министерство на външните работи, под егидата на посолството на България в Република Македония. Ще се организира в центъра на гр. Скопие и ще е най-голямото българо-македонско събитие със свободен вход. На откриването ще участват: Министър-председателят на Република Македония Зоран Заев и Външният министър на България – Екатерина Захариева, представители на Община Скопие, Министерство на културата на Република Македония и с цялостната поддръжка на българския Премиер – Бойко Борисов. В Скопие, посетителите на фестивала ще видят и чуят осъществяванията на Златно Славейче, Любойна, Фолтин, Сашко Коцев, отбор Българе, Графа, Деси Добрева, Next Time и Слаткаристика.
Програмата в София, на 30-ти юни в Южния парк, започва с вокална група Бон-Бон, продължава с Телефон 112, а във вечерния концерт ще вземат присъединяване: Next Time, Слаткаристика, Ъпсурт и Васил Найденов. За всеки град програмата ще е друга. Официален водещ на фестивала ще е Ники Станоев, а в градовете присъединяване ще вземат: Оратница, Павел и Венци Венц, Криско, Тита, Ъпсурт, Влатко Стефановски, Стефан Вълдобрев и нормалните обвинени.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР