Васил Костадинов, , посочи, че е бил дисциплинарно уволнен с

...
Васил Костадинов, , посочи, че е бил дисциплинарно уволнен с
Коментари Харесай

Изпраща ли МВР полицейски служители в изолатора?

Васил Костадинов, , уточни, че е бил дисциплинарно уволнен с измислени причини и несъстоятелни изказвания. Дисциплинарно уволнен съм по тази причина, че съм разписал протокол за в допълнение заплащане към месечното заплащане на чиновник от община Стамболийски, уточни някогашният шеф на ОДМВР-Пловдив. Обжалвал е уволнението си в Административен съд-Пловдив.

Костадинов уточни, че при започване на август тази година министърът на вътрешните работи Калин Стоянов му се обадил, че към него има много напрежение и трябвало да се мисли вид дали могат да работят дружно. Стоянов не му дал повече детайлности за въпросното напрежение, само че повода евентуално е.

Действията на полицейските чиновници, работили в Цалапица, са задоволително отговорно осъществени , тъй че в оптимално къс период да се откри причинителят на закононарушението, разяснява Васил Костадинов. Той отхвърли да прави оценка съответно - това се правело от обществото и управлението на ОДМВР-Пловдив.
 Стоянов изиска оставките на полицейските шефове в Пловдив и Стамболийски
Стоянов изиска оставките на полицейските шефове в Пловдив и Стамболийски

Във връзка с убийството на Димитър Малинов от Цалапица

Към момента на напускането на страната на Рангел Бизюрев, упрекнат за убийството на Димитър от Цалапица, няма съответни данни за осъществено закононарушение по отношение на убитото момче.

Все отново Костадинов не напусна системата на Министерство на вътрешните работи, а беше преназначен към Звеното за подкрепяне на министъра на вътрешните работи . " Свърших си добре работата по време на провеждането на локалните избори, провели се на 29 октомври и по-късно ме изпратиха в изолатора ".

Димитров посочи, че пазаруване на гласове е имало от партиите в сглобката . Имена на партии обаче не уточни.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР