Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956

...
Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956
Коментари Харесай

НАП: Божков е платил задълженията си към държавата

Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от е платил задълженията си към страната, оповестиха от Националната организация по приходите в отговор на питане от Българска телеграфна агенция. Уточнението идва ден откакто в. " Сега " заяви, че НАП е вдигнала запори за близо 50 млн. лв. от компании на предприемача.  

" Ревизионното произвеждане по отношение на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от е завършило през юли 2023 година с издаването на инспекционен акт. Установеното в хода на проверката обвързване е платено преди издаване на акта, предвид на което все още всички наложени обезпечителни ограничения, включително във връзка с притежаваните от лицето дялове и акции в 30 търговски сдружения, са анулирани ", прецизираха от Национална агенция за приходите за Българска телеграфна агенция, откакто попита за информация по отношение на запорите на парцели и сметки на компании или персонална благосъстоятелност на Божков.

Вчера в. " Сега " заяви, че от разпореждане за анулация на наложените обезпечителни ограничения, оповестено в Търговския указател, става очевидно, че са отменени запори за общо 49 634 300 лева. 

Според изданието са вдигнати запорите на капитала на общо 30 сдружения на предприемача. Най-сериозното поръчителство е било върху компанията " Агро Капитал 2009 " ООД, която е с капитал 56 000 000 лева, като от 44 800 400 лева от тях са били запорирани. До 2009 година компанията е била 80% благосъстоятелност директно на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, като по-късно той резервира контрола си посредством акционерното сдружение " Инфра Холдинг ".

Другият по-значителен запор е върху " Вабо 2017 " ООД, при която са били обезпечени 2 680 000 лева Отмяната на запорите се е случила при започване на август въз основата на ревизионно произвеждане на Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от, която е завършило с акт на Национална агенция за приходите, с който не са открити отговорности към хазната. Въпреки това капиталът на огромна част от въпросните сдружения на хазартния предприемач остават запорирани от антикорупционната комисия (КПКОНПИ) поради наказателно дело против него.

Към момента Божков, срещу който има повдигнати 18 обвинявания по три каузи, се намира под домакински арест, като му е наложена парична гаранция в размер на 500 000 лева. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР