Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956

...
Васил БожковВасил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956
Коментари Харесай

Васил Божков и семейството му вече са с охрана

Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от към този момент е със отбрана от Главна дирекция " Охрана ". Тя му е назначена от през днешния ден и е по негово искане, заяви юристът му Георги Гатев, след края на 4 часовия разпит.

Разпитът започна във вторник и приключи през днешния ден.

Адвокат Гатев не посочи какви са заканите против предприемача. Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от е самичък в килия в ареста на „ Г. М. Димитров “. Охрана няма да бъде с него в килията, а евентуално ще го съпровожда по време на неговите излизания отвън нея. До момента не е ясно дали тя ще бъде обезпечена от бюрото по отбрана към Министерството на правораздаването или от Министерство на вътрешните работи.

Семейството на Божков имат частна защита, която продължава работи. Държавната защита е спомагателна. Тя ще бъде назначена за фамилията също от през днешния ден. Разпореждането е на прокурор, оповестява 24 часа.

Охраната е поискана от Божков преди време, когато е бил подготвен да свидетелства по дело против давани подкупи, а през днешния ден прокурорът я е почел.

Адвокат Георги Гатев позволи, че може би ще се наложи нов разпит на някогашния министър председател Бойко Борисов, Владислав Горано и Севдалина Арнаудова. Той не изключи и очни ставки.            
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР