Васил Божков е сигурен и спокоен, но от това, което

...
Васил Божков е сигурен и спокоен, но от това, което
Коментари Харесай

Адвокатът на Божков: Може да съжали, че се е върнал

" Васил Божков е сигурен и спокоен, само че от това, което става, да не стане по този начин, че да съжали, че се е върнал. Логично е да си го намерения. Дойде, разчитайки че нещо се е трансформирало, че може да разчита на обективност и безпристрастност, само че май се оказа, че е сбъркал ", уточни юристът на Божков.

 

" Никаква връзка не можах да направя. Как ще има близки връзки с Пригожин? Няма такова нещо. Тези неща бяха вкарани в делото, с цел да разсейват процеса - Крим, войната в Украйна, Африка.

 

Това съобщи юристът на Васил Божков Георги Гатев откакто Софийски градски съд реши да остави за непрекъснато предприемача в ареста.

" Делото се касае за хазарт и няма една дума за чужденци в него. Ако има нарушавания, ще има обвинявания. Има хора, които имат интерес той да е в ареста. Начинът, по който се отразяват събитията към него, го демонстрира. Едно нещо е, че не дадоха отговор на нито една молба за правна помощ. Даже не го уведомяваха ", добави той.

Гатев съобщи пред публицистите, че и той самият си задава доста въпроси, на които към момента няма явен отговор.

" Не знам политици да са му казвали какво да прави в Дубай. Едно от обвиняванията е за обезчестяване. Дали има опит или няма опит, е различен въпрос. Не съм извикан рано тук, уведомиха ме, че делото е импортирано в съда и се появих.

Васил Божков е сигурен и спокоен, само че от това, което става да не стане по този начин, че да съжали, че се е върнал. Логично е да си го намерения. Дойде, разчитайки че нещо се е трансформирало, че може да разчита на обективност и безпристрастност, само че май се оказа, че е сбъркал ", уточни още юристът на Божков.

" Не ми е споделил да има опасения. Никой политик не се е свързвал с мен ", добави той.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР