Вашият хостинг доставчик говори много за вашия уебсайт. Той ще

...
Вашият хостинг доставчик говори много за вашия уебсайт. Той ще
Коментари Харесай

Как да изберете хостинг план, който да съживи вашия онлайн бизнес?

Вашият хостинг снабдител приказва доста за вашия уеб страница. Той ще дефинира какъв брой бързо ще се зарежда уеб сайтът ви и по какъв начин ще визиите марката си в света на онлайн бизнеса. И в случай че не осъзнавате това добре, накърнявате репутацията на вашата марка.

Но по какъв начин да започнете с избора на хостинг проект? И по какъв начин да разберете дали сте с благонадежден уеб хост?
Има няколко фактора, които би трябвало да се вземат поради, като скорост, поддръжка, киберсигурност и несъмнено, цена.

1. Научете типовете хостинг
Ако имате най-малко минимална визия от уеб хостинг, това е положително начало. Но в случай че желаете най-хубавия хостинг проект за вашия бизнес уеб страница, ще би трябвало да имате по-дълбоки знания за него.
Накратко, вашият уеб страница се нуждае от уеб хост, който непрекъснато и надеждно ще съхранява всичките данни на сървърите си. Всеки път, когато консуматор посети вашия уебсайт, неговият браузър изпраща поръчка до сървъра на вашия уеб хост, който на собствен ред обработва поръчката и демонстрира съответната страница на потребителя.

Уеб хостингът бива следните типове:
- Споделен хостинг
Споделен хостинг е когато уеб страница споделя сървърно вместилище с уеб страници на други хора. Това е известна алтернатива за хостинг измежду физически лица и дребен бизнес.

Защо? Поради наличната цена.
Тъй като споделяте сървърното пространство със стотици други уеб страници, вие също споделяте разноските. Със споделения хостинг вие стартирате вашия уебсайт без солидната инвестиция.

оферират всичко належащо за един фирмен уеб страница или започващ онлайн магазин. Вградената оптимизация оказва помощ за бързото зареждане на уеб страницата и не инцидентно компанията е отличена от самостоятелни оценители, като най-хубавата хостинг компания в България.

И въпреки всичко, защото споделяте запаси с други уеб страници, вие сте подвластни от тях. Друг уебсайт с огромен трафик може да има неподходящ резултат върху продуктивността на вашия уебсайт.

За да избегнете това, изберете благонадежден хостинг снабдител, който няма да зарежда доста уеб страници на един сървър.

- VPS хостинг (или виртуален сървър) - разполага със своя обособена оперативна памет, собствен запас от централния процесор и дисково пространство.

предлага последно потомство сървъри и високоскоростен NVMe сторидж. Като добавите и професионална поддръжка от опитни експерти и систематични админи - вашите уеб уеб сайтове и приложения ще се зареждат стремително и ще бъдете спокойни, че те ще са постоянно на линия.

- Нает сървър
Наетият сървър значи, че наемате цялостен физически сървър, ситуиран в профилиран дейта център единствено за себе си. Няма други уеб страници, които пречат или, с които да споделяте ресурсите на сървъра.
Минуса на това решение е, че заплащате за закрепен запас, без значение дали го употребявате, а когато ви потрябва повече - би трябвало да го замените с различен по-мощен, което може да отнеме време и главоболия.

2. Преценете потребностите на вашия уеб страница
След като знаете видовете хостинг, към този момент имате положително схващане кой дава отговор на вашите потребности.
Въпросът е: от какво се нуждае вашият уеб страница?
Колко гости на уеб страницата очаквате? Ще разреши ли вашият уеб страница на потребителите да качват висококачествено мултимедийно наличие?
За тези аспекти може да помислите за хостинг проект, който предлага висока скорост и голямо дисково пространство.
Познавайки потребностите на вашия уеб страница, получавате по-добро схващане на спецификациите, които ще желаете от вашия хостинг.
Ако изберете споделен хостинг, ви предлагаме да прегледате подробните механически характерности и да се уверите, че броя на уеб страниците, имейл сметките и другите екстри, които проекта оферират, дават отговор на вашите условия.

3. Направете времето за работа като приоритет
Много уеб хостове оферират 99% гаранция за ъптайм. Но даже 99% ъптайм значи да имате 7 часа на месец или 3,65 дни в годината, в които уеб страницата ви може да не работи. Това е задоволително време, с цел да загубите доверието на клиентите и да влошите класирането си в търсачките.
Когато избирате уеб хост, уверете се, че той обезпечава 99,9% до 100% ъптайм.

4. Осигурете надеждна поддръжка на клиентите
Вашият уеб страница може да срещне проблеми когато и да е. И когато не сте осведомени с техническите характерности, най-добре е да имате 24/7 поддръжка, на която да разчитате.
Уверете се, че вашият хостинг снабдител предлага елементарен достъп до поддръжка по телефон, имейл и чат. Наблюдавайте по какъв начин се оправят със запитванията от първа ръка, с цел да разберете дали дават отговор на вашите упования.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР