Вашингтон. Организация, която е била част от екипа по преходния

...
Вашингтон. Организация, която е била част от екипа по преходния
Коментари Харесай

Washington Post: Организация изпрати писмо до Конгреса на САЩ, в което обвинява разследването относно руската намеса на президентските избори в незаконни действия

Вашингтон. Организация, която е била част от екипа по преходния интервал на американския президент Доналд Тръмп, упрекна късно в събота Специалния прокурор по делото за хипотетична интервенция на Русия в президентските избори в Съединени американски щати Робърт Мюлер, че е получил достъп до „ десетки хиляди имейли “ нелегално, написа Washington Post . Писмата са били предоставени на воденото от някогашния шеф на ФБР следствие от държавна организация, а обвиняването е отправено от екипа на организацията „ Тръмп за Америка “. Според отправените обвинявания, екипът на Мюлер нелегално е добил достъп до имейлите, защото не е съществувало правосъдно решение даващо право на достъп, нито пък позволение от страна на създателите на писмата.
Според изпратеното в неделя до Конгреса писмо, документите от преходния интервал са избрани като частна благосъстоятелност, а не като част от държавния списък, като организацията „ Тръмп за Америка “ желае задействане на законово следствие против Мюлер, което да покаже, че специфичният представител е превишил правата си.
От своя страна от екипа на следствието по отношение на хипотетичната съветска интервенция означиха, че „ когато приемане достъп до персонална преписка, постоянно имаме или позволение на притежателя на акаунта или съответните правосъдни документи “.
Превод и редакция: Цанко Цолов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР