ВАШИНГТОН (АП) — Законодателите на САЩ вдигат тревога относно това,

...
ВАШИНГТОН (АП) — Законодателите на САЩ вдигат тревога относно това,
Коментари Харесай

Съперничеството на САЩ с Китай се разширява до биотехнологиите. Законодателите виждат неуспех да се конкурират и искат да действат

ВАШИНГТОН (АП) — Законодателите на Съединени американски щати подвигат паника по отношение на това, което считат за крах на Америка да се конкурира с Китай в региона на биотехнологиите, като предизвестяват за рисковете за националната сигурност на Съединени американски щати и комерсиалните ползи. Но защото съперничеството сред двете страни се уголемява в биотехнологичната промишленост, някои споделят, че изключването на китайски компании единствено би навредило на Съединени американски щати. здравно лекуване, генно инженерство в селското стопанство и нови биоматериали. Поради капацитета си той притегли вниманието както на китайското, по този начин и на американското държавно управление.

В Камарата на представителите и Сената бяха импортирани законопроекти, които не разрешават на „ задгранични враждебни биотехнологични компании, предизвикващи угриженост “, да вършат бизнес с федерално финансирани медицински снабдители. Сметките показват четири китайски компании.

Китайското посолство сподели, че тези, които стоят зад законопроектите, имат „ идеологически пристрастия “ и се ст...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР