ВАШИНГТОН (АП) — Юрай Слафковски се срещна с посланика на

...
ВАШИНГТОН (АП) — Юрай Слафковски се срещна с посланика на
Коментари Харесай

Юрай Слафковски от Монреал Канадиенс се учи да се доверява на удара си в началото на кариерата си в НХЛ

ВАШИНГТОН (АП) — Юрай Слафковски се срещна с посланика на Словакия в Съединени американски щати и неговия екип след първия мач с два гола в младата му кариера, изпълнен с усмивка, откакто подписа фланелки и се снима с хора от вкъщи, които също са огромни почитатели.

„ Те просто обичат играта “, сподели Слафковски. „ Хубаво е да видя, че на тези хора също им пука и те идват да гледат тези мачове. “

Те пристигнаха да гледат Слафковски, който през 2022 година стана първият словашки състезател, взет с номер 1 избира в драфта на НХЛ и в този момент е по средата на втория си професионален сезон с Монреал Канадиънс. Той стана изборът на върха на драфта частично тъй като сподели през идващите месеци, че може да вкарва голове с безупречно издаване – и 19-годишният в този момент се учи да се доверява на неговия удар.

„ Всички “, сподели той, му споделят да стреля повече. Е, може би не дипломат Радован Яворчик, само че сигурно неговите съотборници и треньори, които виждат в тренировките и мачовете какво може да направи Слафковски.

„ Опитва...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР