ВАШИНГТОН (АП) — Републиканският американски представител Грег Пенс от Индиана

...
ВАШИНГТОН (АП) — Републиканският американски представител Грег Пенс от Индиана
Коментари Харесай

Американският конгресмен Грег Пенс от Индиана, по-големият брат на бившия вицепрезидент на Майк Пенс, няма да се кандидатира за преизбиране

ВАШИНГТОН (АП) — Републиканският американски представител Грег Пенс от Индиана сподели във вторник, че няма да се кандидатира за преизбиране тази година до четвърти мандат, ставайки последният член на Камарата, който разгласи, че няма да се кандидатира за преизбиране.

Пенс, по-големият брат на някогашния вицепрезидент Майк Пенс, разгласи решението си във вторник сутринта в изказване на X, по-рано прочут като Twitter, който не даде никаква индикация за какво той е решил да не се кандидатира още веднъж за място в 6-ти окръг на Индиана.

Неговият прочут брат и сестра заемаха мястото в продължение на 12 години, преди по-късно да служи като губернатор на Индиана. Грег Пенс беше определен за първи път през 2018 година за мястото, което обгръща елементи от централна, източна и южна централна Индиана.

„ През 2017 година се кандидатирах за Конгреса, тъй като бях подготвен да послужвам още веднъж. Като някогашен морски офицер, подходих целеустремено към работата. След три мандата взех решение да не аплайвам за преизбиран...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР