ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън в сряда ще проведе

...
ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън в сряда ще проведе
Коментари Харесай

Байдън ще се срещне лично в сряда със семействата на американци, взети за заложници от Хамас

ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън в сряда ще организира първата си персонална среща със фамилиите на осем американци, които към момента са в неопределеност и се допуска, че са да бъдат пленени от Хамас по време на бруталната му офанзива против Израел на 7 октомври, сподели Белият дом.

Висш чиновник на администрацията сподели, че членовете на фамилиите на всичките осем ще вземат участие в срещата на Байдън или персонално, или виртуално. Президентът преди този момент се е срещал виртуално с някои членове на фамилията и е приказвал с други по телефона. Байдън беше подготвен да даде настояща информация за напъните на Америка да обезпечи освобождението на арестуваните от Хамас.

„ Няма да спрем, до момента в който всеки пленник не бъде върнат вкъщи “, сподели Байдън на донори във Вашингтон във вторник, заявявайки, че задължението на Съединени американски щати към Израел е „ непреклонен “.

Осем американци остават в неопределеност след изненадващото навлизане на Хамас по въздух, море и суша в израелски градове, където групировката умъртви око...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР