ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън ще бъде домакин на

...
ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън ще бъде домакин на
Коментари Харесай

Байдън ще почете премиера Кишида, ще разсъждава върху нарастващото влияние на Япония на международната сцена

ВАШИНГТОН (АП) — Президентът Джо Байдън ще бъде хазаин на японския министър председател Фумио Кишида в сряда за диалози по отношение на деликатната обстановка със сигурността в Тихия океан и блестяща държавна вечеря, в чест на водач, който се потвърди като един от най-силните съдружници на Байдън в лицето на поредност от интернационалните рецесии.

Официалното посещаване на Кишида приключва честването на администрацията на водачите на Четворката, неофициално партньорство сред Съединени американски щати, Япония, Австралия и Индия, върху което Белият дом се концентрира върху издигането, откогато Байдън встъпи в служба. Както се показаха чиновници от администрацията на Байдън, те резервираха най-важните връзки за най-после.

Посещението ще означи реализацията на трансформацията на Япония от районен състезател към световен авторитетен фактор – като високопоставени чиновници на администрацията на Байдън означиха с благодарност, че има малко, което Съединени американски щати вършат по света, което Токио не поддържа. Те показаха желанието на Япония да поеме воде...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР