ВАШИНГТОН (AP) — Пентагонът вярва, че е идентифицирал механичната повреда,

...
ВАШИНГТОН (AP) — Пентагонът вярва, че е идентифицирал механичната повреда,
Коментари Харесай

Пентагонът вярва, че е идентифицирал проблема зад фаталната катастрофа на Osprey и спирането на флота

ВАШИНГТОН (AP) — Пентагонът има вяра, че е разпознал механичната щета, довела до съдбовна злополука на аероплан Osprey в Япония и прекъсване на флота за два месеца, сподели представител на защитата на Съединени американски щати пред Асошиейтед прес. Сега се преценя по какъв начин самолетът може да бъде върнат в употреба.

Съвместният съвет за сигурност на Пентагона в този момент работи с военновъздушните сили, флота и морската пехота по техните проекти да приготвят екипажите на Osprey още веднъж да летят, споделиха Контраадмирал на военноморските сили Крис Енгдал, ръководител на съвета и пълководец на командването за сигурност на военноморските сили.

Разследването на военновъздушните сили продължава на злополуката CV-22 на командването на специфични интервенции на военновъздушните сили на 29 ноември, при която починаха осем души членове. Катастрофата докара до рядко приземяване на 6 декември на към 400 самолета Osprey в трите служби.

Длъжностното лице, което сподели, че механичната щета е разпозната, отхвърли да каже каква е повредата. Това отвори вратата за полемики по отношение на връщането към полета, защото могат да бъдат въведени смекчаващи ограничения. Служителят приказва при изискване за анонимност, защото не е акредитиран да разисква следствието.

Въпреки че всяка работа ще дефинира по кое време ще върне личните си флоти в небето, съветът беседва с „ командирите в службите какви са проектите им да се върнат към полет, какви са техните рискови решения “, сподели Енгдал. „ В авиацията те са правили това и преди, само че евентуално не в този необятен мащаб с платформа, каквато имаме във V-22 “ Osprey.

Това може да включва приемане на информация за цялата услуга по отношение на това какъв брой часа на симулатор са нужни, с цел да се върне екипажът към умения, с какъв вид хвърчене и каква поддръжка е нужна на всеки Osprey, преди да се повдигнат още веднъж във въздуха, Енгдал споделих.

Безопасността на полета зависи от това дали водачите поддържат новост на самолета — което значи, че те летят задоволително постоянно, с цел да владеят всички типове хвърчене, като нощни задачи, хвърчене в близка групировка или зареждане с гориво. След 60 дни прекъсване на полета това ще бъде един от основните проблеми, за които службите би трябвало да се приготвят, когато Osprey се върнат в полет.

Япония също приземи своя флот от 14 Osprey след злополуката.

Те също би трябвало да се уверят, че самолетът е подготвен. Както военновъздушните сили, по този начин и морската пехота работят с моторите на Osprey; морските пехотинци са правили наземни придвижвания, с цел да поддържат самолета работещ.

Ръководството на Корпуса на морската пехота също работи върху известие, което да изпрати до цялата работа, което може да даде на всяка единица до 30 дни, с цел да презавери своите екипажи и да подсигурява, че са подготвени да се върнат в полет, сподели втори чиновник на защитата, който също приказва при изискване за анонимност, с цел да разиска детайлности, които не са били оповестени обществено.

Говорителят на Корпуса на морската пехота капитан Алиса Майерс сподели, че службата си сътрудничи тясно с Военновъздушните сили и Военноморските сили „ за взимане на осведомено решение за завръщането на MV-22 в полет. Безопасността и благосъстоянието на нашия личен състав и надеждността на V-22 не престават да бъдат приоритет в нашите полемики, до момента в който дефинираме нашето връщане към полета.

Osprey е бързо движещ се корпус, който може да излетява като хеликоптер и по-късно да накланя моторите и роторните си перки в хоризонтална позиция, с цел да лети като аероплан.

Източник: apnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР