ВАШИНГТОН (АП) — Лидерът на мнозинството в Сената Чък Шумър,

...
ВАШИНГТОН (АП) — Лидерът на мнозинството в Сената Чък Шумър,
Коментари Харесай

Лидерът на мнозинството в Сената Шумър предупреждава, че антисемитизмът нараства, докато той настоява за помощ за Израел

ВАШИНГТОН (АП) — Лидерът на болшинството в Сената Чък Шумър, демократ, който е най-високопоставеният еврейски определен чиновник в Съединени американски щати, предизвести Сряда, че антисемитизмът в Съединените щати е достигнал равнища, невиждани от генерации, и прикани своите сътрудници демократи ясно да го осъдят.

Забележките на Шумър по време на съвсем 45-минутна тирада в Сената идват в сензитивен миг в войната Израел-Хамас. Администрацията на Байдън е ангажирана с деликатни договаряния за освобождение на заложници, държани от Хамас, и удължение на примирието, сенаторите от Демократическата партия от ден на ден приканват да се приложат филантропични условия към пакета с военна помощ за Израел, а лявото крило на партията показва скок в поддръжката за палестинците.

Шумер деликатно се ориентира сега, само че сподели, че е време за изрично наказание на антисемитизма, който пламна в Съединени американски щати и Европа, откогато бойци на Хамас нахлуха в Израел предишния месец.

„ Язвителността против Израел след 7 октомври прекомерно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР