ВАШИНГТОН (AP) — Комитет за надзор на Конгреса започна разследване

...
ВАШИНГТОН (AP) — Комитет за надзор на Конгреса започна разследване
Коментари Харесай

Конгресът започва разследване на програмата Osprey след последната смъртоносна катастрофа

ВАШИНГТОН (AP) — Комитет за контрол на Конгреса стартира следствие на програмата V-22 Osprey след последната смъртоносна злополука, която умъртви осем военновъздушни сили членове на службите за специфични интервенции.

Целият флот на Osprey остава на земята след злополуката на 29 ноември като се изключи лимитираните полети на морската пехота при незабавни случаи. Повече от 50 военнослужещи на Съединени американски щати са починали при произшествия на Osprey през целия живот на програмата, а 20 от тях са починали при четири произшествия през последните 20 месеца.

Osprey е бързо движещ се корпус, който може да лети като хеликоптер и аероплан - само че многото му произшествия накараха критиците да предупредят, че има съдбовни дефекти в дизайна.

Правителството на Япония, единственият интернационален сътрудник, летящ с Osprey, също приземи своите самолети след злополуката на 29 ноември.

В четвъртък комисията по контрол и отчетност на Камарата на представителите на Съединени американски щати изпрати писмо до министъра на защита...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР