ВАШИНГТОН – Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.)

...
ВАШИНГТОН – Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.)
Коментари Харесай

Майк Джонсън казва, че републиканците замъгляват кадри от 6 януари, за да защитят бунтовниците от Министерството на правосъдието

ВАШИНГТОН – Председателят на Камарата на представителите Майк Джонсън (R-La.) сподели във вторник, че републиканците замъгляват лицата в фрагменти от сигурността от вътрешността на Капитолия на Съединени американски щати на януари.. 6, 2021 година, с цел да защитим бунтовниците от правосъдно гонене.

„ Трябва да замъглим някои от лицата на лицата, които са взели участие в събитията от този ден, тъй като не желаеме те да бъдат отмъщавани и да бъдат упрекнати от Министерството на правораздаването “, сподели Джонсън на конференция.

Министерството на правораздаването от дълго време има достъп до записа и го е употребило в някои от към 1200-те наказателни каузи против хора, свързани с протеста, който видя участници да се бият с полицията и да нахлуват в постройката на Капитолия.

Коментарът на Джонсън е удивително изказване на съпричастност към поддръжниците на тогавашния президент Доналд Тръмп, които нелегално влязоха във федерална постройка с стеснен достъп като част от насилствена офанзива против Конгреса.

Въпреки че прокурор...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР