Вървим в посока на това да осигурим пълно мнозинство. Това

...
Вървим в посока на това да осигурим пълно мнозинство. Това
Коментари Харесай

Кирил и Асен успяха да отцепят депутати от ИТН, Слави побесня във Фейса

Вървим в посока на това да осигурим цялостно болшинство ". Това съобщи в Стара Загора депутатът от " Продължаваме Промяната " Атанас Михнев - на фона на анонса на премиера Кирил Петков, че се търсят 12 депутати от Има Такъв Народ , които да се " отделят " от групата си и да обезпечат болшинството откакто водачът Слави Трифонов разгласи овакантяване на управническата коалиция. Вярно или не - първото затвърди самият Трифонов, който малко след изявата на Михнев разгласи (традиционно) в профила си във Facebook, където е много ативен:

" Току-що получих информация, че депутати от " ИТН " ще изоставен парламентарната ни група. И ще поддържат Кирил Петков и Асен Василев ".

И надлежно упрекна съратниците си в това, че били купени и ги разгласи за " предатели:

" Най-вероятно са купени с пари и постове. То ще се види и кой какъв ще стане. Не е нужно да съм гадателка, с цел да позная, че те ще изговорят купища неистини и измислици в стилистиката на Кирил и Асен, единствено и единствено да оправдаят постъпката си и да успокоят гузната си съвест. Само че измяната си е изменничество и предателите никой не ги обича. Дори и тези, които печелят от тях ".

Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР