Варненци са едни от най-съвестните данъкоплатци и заслужават техните пари

...
Варненци са едни от най-съвестните данъкоплатци и заслужават техните пари
Коментари Харесай

Павел Попов: Варненци имат Стокхолмски синдром към ГЕРБ

Варненци са едни от най-съвестните данъкоплатци и заслужават техните пари да бъдат ръководени по-добре. Ако се промени метода на финансиране на общините, с цел да не зависят толкоз от централния бюджет, това ще разреши за по-малко от един мандат да бъде финансиран огромен инфраструктурен план, примерно втори Аспарухов мост. Това съобщи в изявление за Дарик Варна Павел Попов, претендент за варненски народен представител от листата на „ Демократична България ”.

„ Промяна в метода на финансирането на локалното самоуправление ще разреши да се оправим с рецесията с боклука и неасфалтираните улици в центъра. За да се случи това е належащо и положително ръководство, на каквото не сме очевидци в последния мандат на Общинския съвет ”, разяснява Попов.

„ Много ми е озадачаващ този Стокхолмски синдром у варненци. Как е допустимо след толкоз неприятно ръководство да се избира политическата мощ, която ни е управлявала в последните 12 години. "

Варна е отлично място и има натурален капацитет за привличане на промишлености с висока добавена стойност. Това е и формулата за цяла България да преодолее изоставането си, счита Попов, който е трети в листата на „ Демократична България ”.

Противопоставянето на разпродажбата на общински парцели, метода на справяне с бежанския поток и прекъсването на колите по крайбрежната алея отчетебившият заместник-областен шеф като положителни резултати от 6-месечния си престой в Областна администрация.

„ Подадох оставка в символ на противоречие с метода, по който служебното държавно управление от първия ден на ръководството си стартира да приказва за безпорядък и съсипия в енергетиката. След това се оказа, че там в действителност се преследват едни ползи, които би трябвало да са в полза на съветската политика. За мен персонално е извънредно загадъчно съвпадението на лозунгите „ Хаос ” и „ Разруха ” на служебното държавно управление и в акцията на ГЕРБ ”, показа Попов.

„ Не е все едно дали ще изберете „ Демократична България ” или „ Продължаваме промяната ”. Това, с което се гордея, е, че моята политическа мощ не бяга от моралните измерения на въпроса за войната в Украйна. Ние сме изрично на страната на жертвата и безапелационни не считаме, че е допустима някаква морална индиферентност ”, уточни Павел Попов.

„ Коалицията с Българска социалистическа партия беше подписана преди началото на войната в Украйна. При сегашните техни съмнения да жигосат войната основата, върху която можем да беседваме, е доста стеснена ”, счита кандидат-депутатът.

„ Предстоящите избори са доста значими, тъй като би трябвало да сложат завършек на поредицата от избори. Трудно ще е съставянето на държавно управление, защото имаме съществени разграничителни линии в политическия набор. Най-важната, на която ние държим, е отношението към корупцията. Върховенството на закона продължава да е първото, за което ще държим да се приказва ”, сподели още претендентът за варненски народен представител на „ Демократична България ”.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР