Варненци няма да купуват винетки до Златни пясъци, до летището,

...
Варненци няма да купуват винетки до Златни пясъци, до летището,
Коментари Харесай

Кметът Портних: Варненци няма да пътуват с винетки на плаж и до гробищата

Варненци няма да купуват винетки до Златни пясъци, до летището, до гробищата в Тополи, както и до селата Звездица, Константиново и Казашко, увери на конференция кметът Иван Портних.

Той уточни, че тези територии влизат в Общия организационен проект на града и в най-скоро време пътните прави от републиканската мрежа ще минат на поддръжка към община Варна, което няма да затрудни локалния бюджет. С държавни средства продължава ремонтът на пътя Варна-Златни пясъци, като по трасето ще бъдат сменени водопроводи, които минават през частни парцели и постоянно повредите там основават доста съществени проблеми. Очаква се инфраструктурният ремонт по пътя за курорта да продължи не по-рано от 2020 година

В Общински съвет ще бъде импортиран планът за създаване на втория стадий от синята зона. Предвижда се разширението й да обхване значителен периметър от Бизнес хотела, Колхозния пазар, МБАЛ“Св.Анна“ до Военноморското учебно заведение. Има подписки на жители, импортирани в общината, в които се упорства синята зона в центъра на града да няма почивен ден в събота и неделя, както в този момент. Това е разумна стъпка изключително през дейния летен сезон, счита кметът на Варна. Доволни жители от реда с платеното паркиране в центъра упорствали за въвеждането му и по улици отвън синята зона.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР