Варненското ОУ Н.Й.Вапцаров“ отново се рекламира в местен сайт. В предишна

...
Варненското ОУ Н.Й.Вапцаров“ отново се рекламира в местен
сайт. В предишна
Коментари Харесай

Варненското училище с голата, садо-мазо възпитателка отново се рекламира 


Варненското ОУ „ Н.Й.Вапцаров “ още веднъж се популяризира в местен сайт. В предходна реклама мотото беше: „ Знания и творчество прегърни – вапцаровец стани “, в този момент е „Знания, умения и пълномощия – Еразъм+“ Има ли право директорката на учебното заведение Иванка Николова да популяризира с общински пари е въпрос от компетенцията на Инспектората по образованието. Иванка Николова стана популярна преди 3 години измежду родителите на учебното заведение, когато ги караше да боядисват учителските стаи – „ ноу-хау ”, което след обява в беше прекратено.

Училището и директората Николова се снабдиха със скандална слава и около издевателството, който упражняваше възпитателката Мирела Иванова върху две деца. Първият случай е с дете принуждавано да стои изправено до стената, като му е забранявано да върви до тоалетна. Родителите на детето подават жалба до Инспектората на образованието и в учебното заведение се привиква комисия. На нея присъстват директорката Иванка Николова и учители. Майката на детето е подложена на пресечен огън, притисната е до стената… и отговорно се оказва детето й. Тя го реалокира в друга група. Но следва и втори случай с дете, което също се оплаква на родителите си, че е унизено от Мирела Иванова. За да го спасят от възпитателката, те също го местят в друга група.

Мирела Иванова е приключила ВСУ „ Черноризец Храбър “, специалност логика на психиката и от 2012 година работи в ОУ „ Н.Й.Вапцаров “. Според родители, тя се хвали, че има роднинска връзка с директорката Иванка Николова и това я прави недосегаема.

Извън учебния предел Мирела Иванова показва скандално и разкрепостено държание. На фотосите, които публикуваме се вижда по какъв начин г-ца Иванова се целува с жена, театралничи гола и взе участие в садо-мазо етюди.

Допустимо ли е преподавател в българско учебно заведение да публикува подобни фотоси в обществените мрежи, където могат да бъдат забелязани от учениците й? Къде е Инспекторатът по образованието във Варна и за какво не взема съответни ограничения по отношение на Мирела Иванова? – тези въпроси зададохме преди две години, само че до уволняване на възпитателката не се стигна.

Тогавашният шеф на Регионалния инспекторат на образованието Венцеслава Генова разяснява: „ Не съм нравствена полиция! Инспекторатът не може да следи какво вършат учителите в извънработно време. Доколкото знам, въпросната възпитателка Мирела Иванова работи като модел. Учителите имат право да упражняват и втора специалност. “

От оповестените фотоси може да си извършите изводите що за модел е Мирела Иванова?!

Източник: barometar.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР