Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между прокуратурата и 37-годишния

...
Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между прокуратурата и 37-годишния
Коментари Харесай

Мъж бе осъден на 1 година завор за разпространение на наркотици в Суворово

Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред прокуратурата и 37-годишния Светлозар М. Пред съда той се призна за отговорен за държане на високорискови наркотични субстанции, за разпространяване. 

На 10 декември предходната година, в гр. Суворово, при полицейска акция в дома му били открити  метамфетамин, електронни везни, както и опаковки за разпределение на опиата. Част от него, под тип на „ кристал “, подсъдимият продал на мъж от града. Всички конфискувани наркотични субстанции са на обща стойност 30,50 лева. 

Пред съда, Светлозар М. съобщи, че е склонен с параметрите на съглашението с прокуратурата, непринудено го е подписал и схваща последствията от него. 
Подсъдимият е роден във Варна, само че живее в Суворово. Не работи, осъждан. 
Варненският областен съд откри, че постигнатото съглашение не опонира на закона и морала и следва да бъде утвърдено.

Светлозар М. одобри да му търпи наказване 1 година „ отнемане от независимост “, при първичен общ режим. Предвиденото наказване „ санкция “ не му беше наложено. В тежест на подсъдимия са и направените по делото разходи - 450,48 лв., които следва да заплати в интерес на Държавата, по сметка на ОД на Министерство на вътрешните работи - Варна.

Одобреното от съда съглашение е дефинитивно и има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР