Варненските мотоклубове се обединяват зад благотворителна кауза, в помощ на

...
Варненските мотоклубове се обединяват зад благотворителна кауза, в помощ на
Коментари Харесай

Варненските мотоклубове с акция в помощ на възрастни и социално слаби

Варненските мотоклубове се сплотяват зад благотворителна идея, в помощ на възрастни и обществено слаби.

Всички варненски мотоклубове застават зад благотворителната идея „ Сърцата ни водят ". С нея те желаят да дадат мощ, кураж и образец на всички, че протегнатата другарска ръка може да трансформира ориси.

Никола Димитров: " Кампанията се състои в това да наберем артикули от първа нужда, запечатани. Не сме се насочили към събиране на парични средства, само че и това се случи. С тях ще бъдат закупени хранителни артикули.

На 19 и 20 декември варненските мотористи ще занесат дарените артикули на хора от над 200 адреса. Те ще оказват помощ и за дребни поправки и ремонти, само че това не е всичко.

Никола Димитров: „ Решихме да се насочим към тези хора, които са най-онеправдани, а това са нашите майки и татковци, възрастни хора. Нашата концепция беше следната - не толкоз да им дадем едно кило фасул и два кг ориз, едвам отидем до тях, да им обърнем внимание ".

Според Велизар Нечков даже едно малко, навременно положително дело, може да се окаже огромна доброта за хората в потребност, а и да даде образец на подрастващите да се грижат за възрастните и слабите.

Велизар Нечков - мотоклуб „ Кан Аспарух ": Това е концепцията, да покажем верния път на младите и да не се приказва за мотообществото единствено с неприятно, не че няма такива, само че желаеме да покажем, че и ние сме едни положителни хора ".

Кампанията „ Сърцата ни водят " е подкрепена от дирекцията по обществено подкрепяне с информация и направен лист за нуждаещите се от поддръжка варненци.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР