Варненски полицаи преследваха из улиците на града младеж, решил да

...
Варненски полицаи преследваха из улиците на града младеж, решил да
Коментари Харесай

Посред бял ден, полицаи гониха варненски екшън герой, шофирал без книжка

Варненски служители на реда преследваха из улиците на града юноша, решил да се изявява като кино екшън воин. Безотговорното държание на " джигита " на няколко пъти едвам не провокира съществени произшествия, оповестяват очевидци в постове в обществените мрежи.

Лудата гонка стартира към 11:30 часа през днешния ден. Полицейски екип в квартал " Победа " пробва да спре за инспекция лек автомобил " Ауди " А7. Вместо да извърши разпорежданията на униформените, лидерът продължава да кара и на няколко пъти прави груби нарушавания на разпоредбите за придвижване по пътищата.

По думите на очевидци, които разясняват случката под фрагменти в една от известните варненски групи във Facebook, действително с безразсъдното си шофиране лидерът е основал предпоставки за съществени произшествия.

Пак по неофициална информация, един автомобил е бил блъснат от " екшън героя ", а на различен е отнесено едно от огледалата за назад виждане.

След гонката, лидерът прави опит да се укрие, като изоставя автомобила в междублоково пространство в " Цветния " квартал. Полицаите обаче го настигат и задържат.



Установена е самоличността му. Оказва се, че това е 23-годишен варненец, който е лишен от шофьорски права, тъй като е бил залавян да кара след приложимост на опиати.

Задържан е за 24 часа. Направени са му проби за алкохол и опиати, като полевите проби са дали негативни резултати, съгласно първичната информация.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР