Варненска майка призовава хората с възможности и големи сърца да

...
Варненска майка призовава хората с възможности и големи сърца да
Коментари Харесай

Майка от Варна моли за помощ за своя син, борещ се с тежка болест

Варненска майка приканва хората с благоприятни условия и огромни сърца да оказват помощ на нейния 29-годишен наследник, който преди да се сблъска с подлата болест, е развивал множеството си гении, съобщи Нова Варна.

Ето какво написа за своя наследник разтревожената майка Д.Димитрова в обществените мрежи:

Това е моят наследник Николай Костадинов на 29 година – музикант, създател, артист, състезател, само че живота постоянно непредвидимо изпраща тежки тествания. Преди месеци му сложиха диагнозата Множествена склероза – автоимунно заболяване, което поразява централната нервна система, настава развой на демиелинизация и тежки двигателни нарушавания, като може да провокира цялостна инвалидизация.

С болежка споделям, че при Ники има напредване на болестта, няколко пристъпа, кортикостероидна терапия с огромни дози Урбазон, само че признаците не престават. Единственото лекуване, което би могло да спре прогресията на това кошмарно заболяване е автоложната трансплантация на стволови кафези /HSCT with Multiple Sclerosis/, която коства 50 000 евро, само че в България не се покрива от Здравна каса. Ники има избрана дата за трансплантация на 09.10.2023г. в Московската болница “Пирогов ”, само че сумата би трябвало да се преведе най-малко 2 седмици по-рано. Тази сума не включва спомагателните транспортни разноски и разноските за нужната следваща рехабилитация и е непостижима за нашето семейство. Ники е извънредно борбен и мощен човек и това лекуване би му дало късмет за ново начало… начало без пристъпи,страхове и болежка, начало с изцяло нова и здрава имунна система, начало без кошмарната Министерски съвет!!!

Обръщам се към вас, Мили хора, апелирам ви помогнете да дадем вяра и късмет на моето момче за един естествен и благополучен живот, който всеки младеж заслужава и в който той ще продължи да твори и радва всички нас с гения си!!! Вашата поддръжка е от голямо значение за нас! Предварително благодарим на всички хора с положителни и състрадателни сърца, които ще споделят нашата болежка и ще дарят средства в името на една Чавеколюбива и Благородна идея!!!

Дарителска сметка: Банка ДСК IBAN: BG39STSA93000030191220 – BGN BIC: STSABGSF
IBAN: BG59STSA93000030191539 – EUR BIC: STSABGSF
IBAN: BG22STSA93000030191526 – USD BIC: STSABGSF
Титуляр на сметка: Е!иколай Костадинов Основание: Дарение за лекуване REVOLUT: @nickkostadinov IBAN: LT853250053438501727 BIC: REVOLT21

Даниела Димитрова изрича откровените си благодарности на всички, които решат да оказват помощ на нейния наследник да живее още веднъж обикновено.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР