Варненка обвини съсед в кражба. Има ли право?Юлия Иванова твърди,

...
Варненка обвини съсед в кражба. Има ли право?Юлия Иванова твърди,
Коментари Харесай

Жена нарече съседа си крадец, ситуацията в мрежата ескалира ВИДЕО

Варненка упрекна комшия в кражба. Има ли право?

Юлия Иванова твърди, че на 14 февруари нейн комшия е отмъкнал телефона й. Жената споделя, че мъжът живее в блок 402, вх. 11 във варненски квартал " Владиславово ".

Иванова е безапелационна в думите си, че точно съседът й е откраднал телефона й. В обществената мрежа Facebook дамата показа запис от камера за видеонаблюдение. На фрагментите виждаме и самата нея - тя паркира колата си пред входа на блока, слиза от нея и се насочва към багажника, откъдето смъква чанти. След това се прибира, а секунди по-късно се появява и посоченият за апаш.

Мъжът, облечен в алено яке, се оправя към паркиран автомобил, той пресича пътя, само че преди този момент евентуално вижда нещо на земята - тъкмо до автомобила, от който слезе Юлия Иванова. От фрагментите се вижда, че мъжът се навежда и взима падналата движимост, за която се твърди, че е мобилен телефон. 

По думите на Юлия мъжът отрича да е взел телефона й, даже се заклел в децата си.

" Внимание, апаш! До в този момент не съм пуснала клипа, тъй като се надявах той да размишления и непринудено да ми го върне ", написа дамата. Тя към този момент е подала сигнал в полицията.

Публикацията отприщи вълна от мнения, като потребителите на Facebook се съмняват мъжът да е отмъкнал телефона на Иванова.

" Аз персонално видях, че се навежда и взима нещо, може и да е намерил някоя паричка. Защо мислите, че Ви е откраднал телефона. Ако това, което намира до колата, е вашият телефон и в случай че този е човек би следвало да ви го върне. Защо изключвате вероятността да сте си изгубили телефона някъде другаде? Защо хвърляте обвинявания върху лицето, което намира нещо до колата, ненавиждате ли го? ", написа Сергей Х. Юлия му отговори, като съобщи, че не ненавижда съседа си.

" Както съм написала съседи са го видяли от терасите по какъв начин държи телефона и го изключва, а и аз доста добре си припомням по кое време за последно съм употребила телефона. Най-гадното е, че живеем в един вход и ще се разминаваме всекидневно. Дали ще има храброст да ме огледа без скрупули? ", разяснява Иванова.



Нели П. написа, че от камерата не се вижда какво подвига от земята индивидът и се усъмни съседите да са видели как посоченият за апаш е изключил мобилното устройство.

" С такива съседи, камера не ви би трябвало! От камерата НЕ се вижда какво подвига от земята индивидът, а чудно те по какъв начин са видели, че " изключва " телефона?! Ако сте уверена в правотата на думите си, покажете лицето на причинителя. Не е моя работа да вземам отношение, дали телефонът ви е откраднат и от кого, само че щом вие сте сигурна и посочвате съответен човек, направете до край! Така излиза междусъседска препирня, в която едната страна не може да се изкаже ", написа още Нели.

" За мен това не е кражба - телефонът е открит, само че него оправдава! ", разяснява и Мирослав Н.

Вижте видео:

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР