Варненецът, който преби съпругата си до смърт ден преди развода

...
Варненецът, който преби съпругата си до смърт ден преди развода
Коментари Харесай

Съдът отказа да пусне варненеца, пребил жена си до смърт

Варненецът, който преби брачната половинка си до гибел ден преди развода им, изиска за повторно съдът да промени мярката му за неотклонение на по-лека от арест, оповестяват от " 24 часа ".

Искането му обаче беше отхвърлено от състава на Варненския апелативен съд, който реши, че до началото на процеса Борислав Н. ще остане зад решетките.

Припомняме, 41-годишният мъж беше задържан на 26 февруари поради убийството на брачната половинка си след фамилен скандал. По-късно стана ясно, че убитата Кремена неведнъж е подавала и оттегляла тъжби за принуждение. В началото на март Борислав беше оставен за непрекъснато в ареста.

По думи на самия Борислав той блъснал единствено три шамара на жена си, след което повикал майка си, с цел да му помогне с багажа и двамата напуснали жилището. Пребитата жена била оставена сама, само че към момента жива. На идващия ден майката на убитата подала сигнал в полицията, че щерка й не дава отговор на телефона си. Тогава чиновниците на реда влезнали в заключеното жилище през балкона и разкрили тялото й.

Според патолозите повода за гибелта е солиден кръвоизлив в мозъка. Установени били и голям брой кръвонасядания по кожата на лицето и по тялото.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР