Varna24.bg Пицарията на победителя в един от сезоните на Hell`s Kitchen

...
Varna24.bg
Пицарията на победителя в един от сезоните на Hell`s Kitchen
Коментари Харесай

Крах за победител в Hell`s Kitchen, пицарията му в Пловдив фалира!

 Varna24.bg Пицарията на спечелилия в един от сезоните на " Hell`s Kitchen " България Реджеп Бадев в Пловдив затвори порти, сподели инспекция на Plovdiv24.bg . На наше телефонно позвъняване от заведението обявиха, че не работят и не доставят пици по поръчка. Дали в миналото ресторантът ще отвори - това остава незнайно. 

Талантливият кулинар, който зашемети с уменията и знанията си началник Виктор Ангелов и съперниците си, е роден в Сърница. На 31 години е, само че от 5-годишен живее в Италия. Учил е в италианската кулинарна академия Грималди.

Реджеп Бадев се конкурира за купата " най-хубав професионален готвач в Hell’s Kitchen България 2020 година " в третия сезон на риалитито с 26-годишния Атанас Балкански от Пловдив. Той е потомствен кулинар и доста от неговите ястия впечатлиха началник Виктор Ангелов. 

" Избрах Пловдив, тъй като е добър град за старт за подобен бизнес. Влюбих се в Пловдив още първия път, когато пристигнах тук. Чист, спретнат град, с хубави хора. Но София не съм я не запомнил. Надявам се някой ден да си отворя рестнорант и там. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР