Varna24.bg Парламентарната коалиция ГЕРБ-СДС представи днес в Юнашкия салон на Варна

...
Varna24.bg
Парламентарната коалиция ГЕРБ-СДС представи днес в Юнашкия салон на Варна
Коментари Харесай

Проф. Костадин Ангелов повежда листата на ПП ГЕРБ във Варна с посланието По-силни от хаоса

 Varna24.bg Парламентарната коалиция ГЕРБ-СДС показа през днешния ден в Юнашкия салон на Варна публично кандидат-депутатската листа за 3-ти МИР, съобщи кореспондент на Varna24.bg .

" Изборите на 14 ноември са доста значими, тъй като избираме да излезем от застоя и хаоса, от времето на разделяне и ненавист, от безвремието на плановете, които сме сложили като цели пред всички нас, от житейската неустановеност, от здравния геноцид, който от ден на ден се разсраства в цялата страна. Убеден съм, че на тези избори всички ние дружно ще вземем верните решения. Гордея се, че ще изберем сред истината и лъжата, сред градежа и разрухата.  

Убеден съм, че и президентската двойка, която поддържаме, проф. Анастас Герджиков и Невяна Митева ще завоюва безапелационно президентските избори.

Разбира се, ще водим положителна акция, само че няма да спестим това, което се случва. По-скоро всичко това, което е спряло от служебните кабинети. Като стартираме от плановете, които касаят освен Варна, а и цяла Северна България.

Трябва да се върнем към оня ритъм на работа, който всички помним и заслужаваме. Затова и слоган на кампанията  на Политическа партия ГЕРБ е " По-силни от хаоса “. Защото този безпорядък в действителност би трябвало да спре! За нас е значимо на 14 ноември да се поздравим с безапелационна победа “, съобщи регионалният координатор на Политическа партия ГЕРБ и кмет на Варна.

Той показа претендентите за народни представители за 47-то Народно заседание.

Водач на листата още веднъж е проф. доктор, някогашен министър на опазването на здравето, който преведе страната през нелеките стадии на коронакризата.

Втори е сполучливият министър на младежта и спорта още веднъж от кабинета Борисов, чийто принос в региона на спорта и младежките действия е запаметяващ се.

Трети в листата е дългогодишният секретар на ГЕРБ-Варна Павел Христов, четвърта е Славена Точева – младо попълнение в групата депутати на ГЕРБ-СДС.

На пето място е адв. Бранимир Балачев – ръководител на групата на ГЕРБ  в Общинския съвет на Варна, ръководител на ПК " Финанси и бюджет “към Общински съвет-Варна.

Шестото място е отредено за претендента на съдружния сътрудник в борбата на парламентарните избори от СДС-Варна доцент доктор инж. Медиха Хамза. 

Доц. Хамза е учител в Медицинския университет –Варна, някогашен заместник-декан на Електротехническия факултет към  Техническия университет-Варна, социално и публично ангажирана, с два мандата общински консултант и голям принос в обществената политика на община Варна.

Седмото място е за младият бизнесмен, някогашен общински консултант и ръководител на районната конструкция на ГЕРБ в Аспарухово Мартин Андонов, а осмото място заема доктор Лидия Маринова, прочут и почитан в морската столица педиатър, някогашен заместник-кмет на Варна, някогашен общински консултант с голям принос в здравната и обществената политика на община Варна.

Повече вижте във видеото!

Ето и всички претенденти в листата на обединението ГЕРБ-СДС:

Костадин Георгиев Ангелов

Красен Кирилов Кралев

Павел Алексеев Христов

Славена Димитрова Точева

Бранимир Николаев Балачев

Медиха Енвер Мехмед-Хамза

Мартин Петров Андонов

Лидия Велик Маринова

Мария Златкова Димитрова

Юлияна Атанасова Боева

Мирослав Боянов Георгиев

Стефка Стоянова Пейчева

Ирина Тодорова Делчева

Маргарита Петрова Калчева-Шабанова

Димитър Стоянов Тодоров

Владимир Димитров Ненков

Анатоли Диянов Апостолов

Невена Любомирова Иванова

Руслан Здравков Тошев

Антон Любчев Любенов

Станка Парушева Тодорова

Найден Неделчев Андонов

Ивайло Илиев  Илиев

Гюлейдин Исмаил  Кязим

Сашо Стоянов Димитров

Евгени Георгиев Дянков

Николай Георгиев Няголов

Николай Стоянов Малев

Жельо Петров Алексиев

Бранимир Георгиев Георгиев

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР