Varna24.bg.За да се възползва всеки пътник от приложението, трябва да

...
Varna24.bg.За да се възползва всеки пътник от приложението, трябва да
Коментари Харесай

Мобилно приложение ще улеснява пътуването в градския транспорт на Варна

Varna24.bg .

" За да се възползва всеки пасажер от приложението, би трябвало да си направи регистрация в уеб страницата на " ТАСРУД " с имейл, вкарва се банкова сметка, кредитна или дебитна карта и тя се запомня в акаунта, който е основан. Контрольорите ще ревизират през профилирани устройства, с цел да се вижда, че билетът е годен и се употребява.

За регистрацията е нужно към седмица. Плащането е несъмнено и предпазено. Не може да се употребява приложението в случай че се направи скрийншот или да се употребява чудж QR код.

За в бъдеще ще може да се употребява и сметката на телефона, ще се заплаща през мобилния оператор. Предстои през мобилния телефон да се закупува и фамилен билет.

В актуалният миг валидаторите не разрешават отчитане на тази услуга. Засега ще е допустимо единствено закупуването на 60-минутен билет. 

Тази есен следва надграждане на билетната система. Това мобилно приложение ше се чекира и на валидаторите, които ще бъдат сменени, с цел да може да се заплаща през мобилно приложение, това или друго непосредствено с карта, без да се употребява мобилното приложение. 

Нашата концепция е да се минимизира потреблението на еднократен билет, да употребяват хората предплатени услуги или месечни карти.

От през вчерашния ден в един от пунктовете на градски превоз стартирахме четири типа карти. В развой на времето всички хартиени карти на Градски превоз ще станат електронни, с цел да можем да броим пасажерите в рейсовете. На този стадий не можем да правим правилно обмисляне на процесите за ръководство на превоза. Нашата цел е да се минимизират еднократните билети. 

Стартираме с най-използвания артикул сега. Електронните карти не са за календарен месец, а от дата до дата. Това е комфортно и ще се понижат опашките пред пунктовете ", изясни Младен Иванов. 

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР