Varna24.bg Спасителен кран пристигна на мястото на инцидента по ул.Славняска,

...
Varna24.bg Спасителен кран пристигна на мястото на инцидента по ул.Славняска,
Коментари Харесай

Ето как се е стигнало до обръщането на автокрана във Варна

Varna24.bg Спасителен кран дойде на мястото на случая по ул. " Славняска ", с цел да вдигне обърнатата тежка строителна техника, съобщи кореспондент на Varna24.bg

Работници на обекта споделиха, че до произшествието, което по знамение се размина без жертви и съществено потърпевши, се е стигнало, защото улицата е доста тясна, а товарът на машината е натежал при маневрата и камионът се е обърнал.

От двете страни на засегнатия сектор край строителния обект на компания " Комфорт " има полицейски патрули, които лимитират придвижването на леки коли и пешеходци.

Другият кран, който пристигна на помощ, едвам съумя да се провре от колите, паркирани по горната улица към НУИ " Добри Христов ", с цел да стигне до мястото.

Зяпачи са се подредили в двора на Музикалното учебно заведение и с любознание наблюдават интервенцията.   

Както към този момент ви информирахме тази заран, към 09:15 часа, при действия по разтоварване на скеле, на строителен обект на ул. " Славянска ", е зародил случай. Товарен " Мерцедес " с кран за разтоварване се е обърнал странично по време на работа. При случая няма потърпевши хора. Стрелата на крана е нанесла материални вреди по предната част на автомобил " Фолксваген " и по оградата на учебното заведение.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР