Varna24.bg Гергана Славова, кандидат за народен представител под номер 7

...
Varna24.bg Гергана Славова, кандидат за народен представител под номер 7
Коментари Харесай

Гергана Славова, ПП Републиканци за България, Варна: Със сигурност и успешна реализация можем да задържим младите хора в България!

Varna24.bg Гергана Славова, претендент за депутат под номер 7 в листата на Политическа партия " Републиканци за България " – Варна.

" Смятам предлагането на Политическа партия Републиканци за България за основаване на стратегия " От учене към претовареност " за изключителна и наложителна. Целта на програмата е да подкрепи младежите от университета към пазара на труда. Тя планува профилирани курсове за студенти в действителна, работна среда. Изграждане на контакти сред възпитаници, студенти и евентуални работодатели. Увеличаване и рационализиране на стажантските стратегии, както и насърчителни ограничения, по повод наемането на приключилите младежи.

Изключително значимо е обществото ни да знае, че без образовани младежи, както и използването на тези познания е немислимо бъдещето и просперитета на страната. За да задържим младежите в България, най-хубавият метод е като им предложим сигурност и сполучлива реализация ", счита Гергана Славова.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР