Варна. Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между прокуратурата и

...
Варна. Варненският окръжен съд одобри споразумение, постигнато между прокуратурата и
Коментари Харесай

Окръжен съд – Варна наложи наказание за мъж, плащал с чужда банковата карта в платформа за хазартни игри

Варна. Варненският областен съд утвърди съглашение, реализирано сред прокуратурата и Гюнай Сами, който се призна за отговорен, че е употребила непознат плажен инструмент, без единодушието на титуляра, оповестиха от пресцентъра на Съда .

Страните одобриха за несъмнено и изрично открито, че при изискванията на продължавано закононарушение в онлайн платформа за хазартни залози, 34-годишният мъж направил 3 сполучливи транзакции за общо 900 лв.. През интервала 09 декември 2020 година - 15 декември 2020 година той направил и 16 несполучливи опита за преводи на разнообразни суми в същата платформа.

Банковата карта била благосъстоятелност на пациент в Коронавирус поделение. Гюнай бил на рандеву при прочут, когато видял непознатия платежен инструмент и го взел.
34-годишния мъж е с чисто правосъдно минало и работи.

Тъй като титуляра на банковата карта е умрял, нанесените материални вреди са били възобновени на неговите наследници.

Варненският областен съд утвърди реализирано съглашение, откакто реши, че то не опонира на закона и морала, подписано е непринудено и подсъдимият е наясно с следствията от него.

Гюнай Сами одобри да търпи наказване от 1 година „ отнемане от независимост “, чието изтърпяване се отсрочва с 3 години изпитателен период. Кумулативно плануваното наказване „ санкция " не беше наложено.

Постановеният правосъден акт е финален и не предстои на обжалване или митинг.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР