Варна. Предложение Варна да има нов Дом на шаха беше

...
Варна. Предложение Варна да има нов Дом на шаха беше
Коментари Харесай

Варна: В приемния ден на народния представител от ГЕРБ Руслан Тошев поискаха нов Дом на шаха в града

Варна. Предложение Варна да има нов Дом на шаха беше отправено в приемния ден на народния представител от ГЕРБ доктор Руслан Тошев. Варненският народен представител и началник на организацията на ГЕРБ в централния регион „ Одесос ” е занаятчия на спорта, а от предходната година и съпредседател на „ Българската федерация по шахмат 1928 ”. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ – Варна .
„ Варна има обичаи в този спорт, който и през днешния ден се радва на доста фенове. Преди в града ни имаше няколко знакови места за събирането на фенове на шаха и провеждането на шампионати. Ще се радваме морската столица да има нов Дом на шаха ”, споделиха концепцията си шахматисти. Народният представител се ангажира да изследва опциите за нейното реализиране.
В рамките на приемния му ден във Варна жители сложиха обществени въпроси и потърсиха подпомагане за решаването на имотни проблеми. Варненци разискаха с доктор Руслан Тошев и законово регламентираната процедура за пенсиониране при навършена възраст и добит застрахователен стаж.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР