Варна. Парламентарната група на ГЕРБ-СДС не трябва да внася вот

...
Варна. Парламентарната група на ГЕРБ-СДС не трябва да внася вот
Коментари Харесай

Бойко Борисов призова ПГ на ГЕРБ-СДС да не внася вот на недоверие срещу правителството

Варна. Парламентарната група на ГЕРБ-СДС не би трябвало да внася избор на съмнение към държавното управление, съобщи през днешния ден във Варна по време на среща на членове, симпатизанти, депутати, евродепутата Емил Радев, кметове и ръководители на Общински препоръки от региона водачът на партията Бойко Борисов, съобщи Българска телеграфна агенция . Според него внасянето на избор на съмнение ще консолидира ръководещите.

Такъв срив и спад не е имала никоя партия, съобщи още някогашният министър председател. По думите му няма тематика, по която може да се регистрира триумф на ръководещите. „ Вече не мога да кажа, че се борят с корупцията със подписания меморандум за един милиард “, сподели той. Според него инфлацията е чудовищна, а ръководещите лъжат пенсионерите, че им подвигат приходите. „ Няма да викате „ Оставка “, те би трябвало да останат до момента в който станат нула %, с цел да се почисти България от тях “, обърна се Борисов към присъстващите.

Според Борисов е нечиста сделка и неистина изказванието, че в случай че България окаже военна помощ на Украйна, страната се въвлича във война. „ Когато става въпрос за въоръжение за нашата другарска страна Украйна, би трябвало да сме непоколебими, единствено това стопира войната ", сподели водачът на партията.

Вече съм сигурен, че ГЕРБ се самоорганизира и аз не съм ви необходим, виждам партията жива и яка, и подготвена да се опълчи на чудовищния обир, съобщи още Борисов. Той уточни, че медиите вършат спешен пиар на ръководещите и също са отговорни за протичащото се.

Борисов напомни пред присъстващите направеното във Варна по време на неговото ръководство и добави, че е пропусната една година от развиването на Варна.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР