“Варна е нашият град. Това, което ние можем да направим,

...
“Варна е нашият град. Това, което ние можем да направим,
Коментари Харесай

Благомир Коцев: Ще върнем блясъка на Варна като истинска Морска столица

“Варна е нашият град. Това, което ние можем да създадем, е да го създадем още по-хубав. Да го възродим като същинска Морска столица и той още веднъж да добие своя искра. Смятам, че Варна има доста местни проблеми, които могат да бъдат решени. Има и такива, които са по-глобални. Ние би трябвало да обърнем изключително внимание на всички тях ”, съобщи Коцев в първите си думи като кмет.

По негови думи Варна има голям капацитет и би трябвало да се направи всичко допустимо, с цел да се осъществя.

“Днес е международен ден на добротата и мисля, че това е един доста добър знак и доста добре кореспондира със събитието, което се случва през днешния ден и клетвата, която поставяме. Надявам се, че Варна ще има едно доста положително ръководство и дружно с всички Вас ще я създадем един доста сполучлив град и най-хубавия град в България, тъй като го заслужаваме! Благодаря Ви и триумф на всички! ”, сподели още новият варненски градоначалник.

Със словото на кмета приключи тържествената част, след което се пристъпи и към работната част, съобщи Нова Варна. Най-възрастният общински консултант – господин Димитър Чутурков пое председателството на първото съвещание на Общинския съвет.

Директно бе преминато към най-важната точка от днешното съвещание – избор на ръководител на локалния парламент.

Очаквайте детайлности!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР