Варианта омикрон с един изразен симптом. Първоначалните изследвания сочат, че един

...
Варианта омикрон с един изразен симптом.
Първоначалните изследвания сочат, че един
Коментари Харесай

Това са симптомите, че сте болни от омикрон според д-р Фаучи

Варианта омикрон с един изразен признак.

Първоначалните проучвания сочат, че един признак е най изразения при заболели с омикрон

„ Заразяването с Ковид-19 може да бъде друго за всеки. От по-ранните дни на пандемията може да се чака композиция от признаци, в това число отмалялост, тресчица, настинка, кашлица, мускулни болки и/или гадене – или може би няма никакви признаци. В последна сметка, да знаете защо да внимавате може да бъде от значително значение, с цел да знаете по кое време да се изолирате и да си вземете тест за коронавирус. Тъй като последните дни идва повече информация от откривателите наподобява че има един предупредителен признак, който може да ви подскаже че имате омикрон ” съгласно доктор Фаучи.

Др. Фаучи

Проучванията в Южна Африка и Сащ сочат едно и също за Омикрон разновидността

Предварителните данни от изследване в Южна Африка, извършено от Discovery Health – най-големият частен здравен осигурител в страната, започнаха да хвърлят светлина върху това по какъв начин най-новата версия на вируса се държи друго от своите прародители. Анализ на повече от 211 000 пациенти, които са дали позитивна проба за коронавирус – в това число към 78 000, за които е доказано, че са били инфектирани с разновидността на омикрон – откри, че драскане в гърлото вместо възпалено гърло е измежду най-често съобщаваните признаци, Райън Ноуч, MD, основен изпълнителен шеф на Discovery Health, изясни по време на брифинг. Той добави, че задръстване на носа, суха кашлица и мускулни болки или болки в долната част на гърба също постоянно се оповестяват като ранни признаци на разновидността, оповестява The Washington Post. Също по този начин проучванията на новия вид в Сащ демонстрират сходни резултати с тези в Южна Африка, сподели Фаучи.

Разбира се, измененията във вируса също значат, че е по-малко евентуално да се появят други постоянно срещани преди този момент признаци на Коронавирус. На 27 ноември Анжелик Кутзи, доктор с частна процедура в Претория и ръководител на Южноафриканската здравна асоциация (SAMA), сподели пред The Telegraph, че нито един от нейните пациенти, които са дали позитивна проба за омикрон, не е страдал от аносмия или агевзия – медицинските термини за загуба на аромат и загуба на усет, надлежно – което е постоянно срещано измежду пациентите, инфектирани с предходни разновидности. „ Симптомите им бяха толкоз разнообразни и толкоз леки от тези, които бях лекувала преди “, сподели тя.

Инфо: https://bestlifeonline.com/

Източник: popantofi.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР